We willen allemaal dat onze huizen zowel mooi als praktisch zijn. Maar soms voelt het alsof we moeten kiezen tussen die twee. Gelukkig zijn er genoeg meubelmogelijkheden die zowel mooi als praktisch zijn.

Hier zijn 8 van onze favorieten:

Een opberg Ottoman

Een opberg voetenbank is een meubelstuk dat twee doelen dient: het kan gebruikt worden als voetensteun of extra zitplaats, en het biedt ook extra opbergruimte. Dit maakt het perfect voor kleine ruimtes waar je elke vierkante centimeter optimaal moet benutten. Bovendien, wie houdt er niet van een multifunctioneel meubelstuk?

Een consoletafel met planken

Een consoletafel met planken is een geweldige manier om opslag toe te voegen zonder al te veel ruimte in te nemen. Je kunt de planken gebruiken om boeken, planten, fotolijstjes of iets anders dat je uit de weg wilt houden maar toch binnen handbereik. En het mooiste is dat een consoletafel met planken gebruikt kan worden als banktafel, ingangstafel of zelfs als barkarretje. Zoveel mogelijkheden!

Een boomstam salontafel

Een boomstam salontafel is perfect voor wie wat extra opbergruimte aan zijn woonkamer wil toevoegen zonder aan stijl in te boeten. Je kunt de hutkoffer gebruiken om dekens, spelletjes of iets anders in op te bergen dat je bij de hand maar uit het zicht wilt houden. Bovendien kan de hutkoffer dienen als provisorische tafel als er gasten komen en je wat extra oppervlakte nodig hebt.

Een bankje met verborgen opbergruimte

Een bankje met verborgen opbergruimte is een andere geweldige manier om opbergruimte toe te voegen zonder aan stijl in te boeten. Je kunt de verborgen opbergruimte gebruiken om dekens, kussens, of iets anders dat je bij de hand maar uit het zicht moet houden, op te bergen. En de bank kan gebruikt worden als extra zitplaats als er gasten komen. Dubbele winst!

Een ladderplank

Een ladderplank is een geweldige manier om opslag en stijl toe te voegen aan elke kamer in je huis. Je kunt de planken gebruiken om boeken, planten, fotolijstjes of iets anders op te bergen dat je binnen handbereik maar uit de weg wilt hebben. Bovendien kun je de ladderplank gebruiken als een geïmproviseerde ladder als je wat extra hoogte nodig hebt (zorg er wel voor dat hij goed vastzit voordat je erop klimt!).

De barkar

Een barkar is perfect voor huizen met weinig ruimte, omdat hij zowel als opslag en als serveerplek kan dienen. Als er gasten komen, rol je gewoon je barkar uit en laat je ze zichzelf bedienen van drankjes en hapjes. Als het feest voorbij is, rol je hem gewoon weer op tot de volgende keer.

Het tv meubel

TV-meubels zijn een van de meest praktische meubels die je in huis kunt hebben. Als je een tv hebt, is de kans groot dat je ook een tv-meubel hebt. TV-kasten zijn er in alle soorten en maten, en ze zijn perfect voor zowel het opbergen als het tentoonstellen van je TV. Ze zijn vaak gemaakt van hout, waardoor ze zowel duurzaam als stijlvol zijn. TV-kasten van Houtmijn zijn bijzonder mooi en praktisch. Ze zijn gemaakt van massief hout, en ze hebben veel opbergruimte. Een tv meubel bij Houtmijn is de perfecte manier om je TV veilig op te installeren en tegelijkertijd een vleugje stijl aan je huis toe te voegen.

De hoekplank

Als je een manier zoekt om een lege hoek op te fleuren, zoek dan niet verder dan de hoekplank . Hoekplanken zijn er in alle soorten en maten, dus je vindt er zeker een die bij je past. Bovendien bieden ze een plekje om kleine dingen als boeken, planten of fotolijstjes op te bergen.

Conclusie

Er zijn genoeg mooie en praktische meubelstukken die perfect zijn voor kleine ruimtes. Dus als je manieren zoekt om je ruimte optimaal te benutten zonder aan stijl in te boeten, kijk dan niet verder dan deze praktische meubels voor je huis.

Bedankt voor het lezen!